Diensten

Conventioneel transport

JTB TransportenJTB Transporten vervoert zowel stukgoed als ladingen op pallets of in containers. Indien nodig wordt hiervoor een huiftrailer ingezet zodat grote onderdelen via de zijkant verladen kunnen worden. Ons materieel voldoet aan alle wettelijke eisen en onze Nederlandse chauffeurs zijn vakbekwaam (code 95) met veel ervaring internationaal.


Geconditioneerd transport

JTB TransportenGekoeld en verwarmd transport (-25°C tot +25 °C) oftewel geconditioneerd vervoer zijn bij JTB Transporten in de beste handen. Onze trailers zijn voorzien van tracksystemen en temperatuurregistratie zodat optimale controle en het volgen van de lading gegarandeerd is. Tevens zijn onze trailers merendeels uitgerust met een laadklep waardoor laden en lossen snel en effectief kan plaatsvinden. Bij JTB Transporten heeft u niet alleen de beschikking over een vakbekwame vrachtwagenchauffeur en goed geoutilleerd materieel, maar staat een heel team u ter dienst. Zo hebben de chauffeurs veelvuldig onderling en met kantoor contact over praktische zaken onderweg of vragen en wensen van onze klanten.


Deellading

JTB TransportenHeeft u geen volle vracht maar wilt u een deellading aan uw klant leveren? Ook daarbij kan JTB Transporten u van dienst zijn. Wij hebben goede contacten in de regio’s waar wij nauw mee samenwerken, zodat zendingen op een goede en efficiënte manier gecombineerd kunnen worden.

Een vraag over internationaal transport?

Neem vandaag nog contact met ons op