Het bedrijf

Jack te Baerts

IMG_0010JTB Transporten in Melderslo, Noord-Limburg, is in 2012 opgericht door Jack te Baerts. Al van kinds af aan ontwikkelde Jack een passie voor transport en besloot na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest in deze sector zijn eigen transportbedrijf te starten. Door zijn uitgebreide netwerk, de perfecte service en het gemotiveerde personeel groeide het klantenbestand gestaag zodat recent het aantal vrachtwagens fors is uitgebreid.

Jack te Baerts vormt samen met zijn partner Jeannette van Schoonhoven en hun gediplomeerde medewerkers een hecht en betrokken team. Samen zorgen zij vanuit standplaats Horst ervoor dat uw producten snel, verantwoord en met zorg op tijd en op de juiste plek geleverd worden. Uiteraard tegen een goede en eerlijke prijs.


Onze visie

Onze werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen en persoonlijk contact. Flexibiliteit, optimale service en betrouwbaarheid zijn voor JTB Transporten daarbij leidend. Wij ontnemen u de zorgen over uw (inter)nationale transporten zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Bekijk voor wie wij transporteren